ALGEBEHANDLING

Kontakt

Vi er lokale

Vi kommer fra Odder, og køre hovedsageligt i østjylland.

Vi er arbejdsomme

Vi er arbejdsomme, og vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds.

Privat og erhverv

Vi løser opgaver både til private og til erhverv.

Algebehandling

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde algebehandling. En algebehandling består i at vi sprøjter miljøgodkendt algemiddel fra vores danske leverandør, på de steder som er aftalt med kunden. En algebehandling fjerner/hjælper med at undgå mos og alger på dit tag, fliser, facader eller andet.

Algebehandling af tag

Hvis taget er nyt eller forholdsvis nyt og ikke udviser tegn på særlig meget vækst af alger mm, vil det kun give god mening at forebygge med en årlig algebehandling. På den måde vil man undgå at algerne og mos når at vækste på dit tag, facader mm, og tagets levetid vil dermed være forlænget og udseendet vil altid være lige i øjet.

Facade

Hos Formarens algebehandler vi også facader. Her kan det hurtigt være et billigt alternativ til en højtryksbehandling. Vi behandler alle typer af facader. Hvis facaden er hårdt ramt af alger, kan man dog godt forvente der er brug for 2-4 behandlinger før man er bund.

Fliser

Hvis du har fået renset fliser og gerne vil undgå alger og mos, vil algebehandling helt klart være den bedste løsning for at holde det væk. Vi tilbyder hos Formarens en serviceaftale hvor vi vedligeholder dine fliser fast 1 gang om året. 

Hvad siger vores kunder om os?

Vinduesvask

“super arbejdsomme drenge – dygtige og bestemt anbefalet herfra.”

Heidi – Facebook

Vinduesvask

“Fine vinduer efter deres besøg – har lavet en fast aftale med dem til en god pris – kan bestemt anbefales “

Gitte – Facebook

Vinduesvask

“God kundeservice og godt arbejde 👍 kan klart anbefales”

Anne – Facebook

Hvem er vi?

Bag virksomheden Formarens gemmer sig to unge mænd, Jon og Kasper. Vi har siden Januar 2020 oprettet og drevet virksomheden og siden vi startede har vi oplevet en stor vækst. Vi får mange nye kunder, og flere og flere af vores kunder, køber en abonnementsordning hos os.

Vi investerer løbende i vores maskiner, som sikre at vi skåner miljøet. Til algerens og andre rengøringsmidler, benytter vi kun miljøgodkendte produkter.

Du kan derfor med god samvittighed, benytte vores services. Du kan læse mere om os under Om os