Fliserens
Horsens

+45 9191 8300

Kontakt

Vi er lokale

Vi kommer fra Odder, og køre hovedsageligt i østjylland.

Vi er arbejdsomme

Vi er arbejdsomme, og vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds.

Privat og erhverv

Vi løser opgaver både til private og til erhverv.

Fliserens
Horsens

Formarens er din lokale håndværker der tilbyder fliserens Horsens. Vi løser fliserens både til private og erhverv.
Prisen pr m2 varierer alt efter opgavens omfang. Vi investerer løbende i vores maskiner, som sikrer at vi skåner miljøet. Til algerens benytter vi kun miljøgodkendte produkter. Fliserens er i udgangspunktet billigere end tagrens, da det kræver færre ressourcer at håndtere fliser på jorden. En miljøvenlig fliserens udført af professionelle giver langvarige og lækre resultater.


Vores arbejdsproces

  • En algebehandling starter ud med at man blødgør fliserne med almindeligt varmt vand, herefter renser man fliserne med professionelt udstyr, som effektivt vil fjerne langt størstedelen af alger, snavs og skidt. 
  • Anden del af processen er at fliserne sprøjtes over med desinficerende middel, der kan dræbe de rester af alger, som potentielt kan være til stede. Ved at anvende professionelt udstyr med miljøvenlige forebyggende produkter, kan man komme dybt ned i flisen og forebygge algers opståen. 
  • Efter fliserensen tilbyder vi hos Formarens imprægnering af dine fliser for at give fliserne en stærk og modstandsdygtig overflade, som er afvisende overfor vand, skidt og andet der kan give misfarvninger og nye algeopbygninger. Umiddelbart efter imprægneringen anbefales vi at tilføje fugesand mellem fliserne, da det modvirker ukrudtsvækst. Det er nødvendigt at vedligeholde sine fliser, så udseendet kan bevares i mange år i fremtiden. 

Fliserens i Horsens og omegn

Fliserens Horsens rykker ud til dig, der har behov for at få renset fliser i og omkring Horsens. Efter fuldendt fliserens i Horsens fremstår din have og terrasse ren og klar til sommerens udeliv med grillaftenener og venner på besøg. Udendørs fliser bliver med årene beskidte og misfarvede, da de bliver udsat for vind og vejr samt belægning og ukrudtsvækst, som gør fliserne beskidte og misfarvede med tiden. For mange – både husejere samt erhvervsdrivende – er et rent udtryk udendørs vigtigt. Vi klarer fliserens i Horsens og omegn for både private og erhverv.

Miljøvenlig fliserens Horsens

Miljøvenlig fliserens i Horsens tager højde for miljøet i rensningen af dine fliser. Vi anvender kun rent vand ved fliserens, så du skal ikke være nervøs for om der siver giftige stoffer ned i din grund. Vi anvender rent vand fra rensningsanlæg til fliserens, så vores fliserens i Horsens er meget ren.

fliserens tæt forskel
sikker rengøringsmiddel på fliser

Professionel fliserens Horsens

Vi tilbyder professionel fliserens i Horsens og omegn, og efterlader altid et resultat du kan være stolt af at vise frem til naboer og gæster. En professionel fliserens i Horsens holder i lang tid. Du får altså et resultat der holder, da vi efter selve fliserensen sprøjter fliserne over med et desinficerende middel, som gør at resultatet efter en fliserens holder længere tid, end ved en almindelige flisevask. Derfor kan det betale sig på sigt at få en professionel fliserens i Horsens.Når vi har taget hånd om dine fliser får du en pænere have, indkørsel, eller terrasse, som giver din grund et helt nyt udseende og udtryk, som du har lyst til at opholde dig i.

Er du på udkig efter fliserens Horsens, så står vi klar til at yde en effektiv og grundig behandling af dine fliser. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til private og erhverv. Kontakt os og lad os sammen finde en løsning på problemet.

Fliserens Horsens

Hos Formarens renser vi altid fliser med mindst 80 grader varmt vand og lavt tryk, på denne måde skåner vi den overflade stenene har i forvejen. Når arbejdet med højtryk er gjort og fliser er rene og belægningen er tør har man mulighed for at tilkøbe imprægnering som er med til at danne en ny og beskyttende overflade.

Fugesand

Hos Formarens tilbyder vi som afslutning på endt fliserens også at stryge fugesand i dine flisefuger. Vi bruger en fugesand med en høj PH værdi som er med til at holde ukrudt som vokser op imellem flisernes fuger. 

Imprægnering

Hos Formarens tilbyder vi også at imprægnere dine fliser efter vi har renset dem, da dette giver fliserne en ny stærk overflade som er afvisende overfor vand, skidt og andet som kan give dine fliser misfarvninger og nye algeopbygninger. 

Hvad siger vores kunder om os?

Vinduesvask

“super arbejdsomme drenge – dygtige og bestemt anbefalet herfra.”

Heidi – Facebook

Vinduesvask

“Fine vinduer efter deres besøg – har lavet en fast aftale med dem til en god pris – kan bestemt anbefales “

Gitte – Facebook

Vinduesvask

“God kundeservice og godt arbejde 👍 kan klart anbefales”

Anne – Facebook

Hvem er vi?

Bag virksomheden Formarens gemmer sig to unge mænd, Jon og Kasper. Vi har siden Januar 2020 oprettet og drevet virksomheden og siden vi startede har vi oplevet en stor vækst. Vi får mange nye kunder, og flere og flere af vores kunder, køber en abonnementsordning hos os.

Vi investerer løbende i vores maskiner, som sikre at vi skåner miljøet. Til algerens og andre rengøringsmidler, benytter vi kun miljøgodkendte produkter.

Du kan derfor med god samvittighed, benytte vores services. Du kan læse mere om os under Om os