Få et gratis tilbud

Hos Formarens står vi altid klar til at hjælpe dig. Hvad enten du har brug for hjælp til vinduespudsning, algebehandling eller fliserens.

Miljøvenlig udendørs fliserens

Hos Formarens renser vi altid fliser med mindst 80 grader varmt vand og lavt tryk. På denne måde skåner vi den overflade stenene har i forvejen. Når arbejdet med højtryk er gjort, og fliserne er rene samt belægning er tør, har du muligheden for at tilkøbe imprægnering, som er med til at danne en ny og beskyttende overflade.

Det danske vejr kan være hård mod dine udendørs fliser, og de mister deres glans og glød. Dine fliser kan blive ramt af alger, mos og flisepest, der desværre også skaber en alvorlig sikkerhedsrisiko, der kan få stor betydning for personer, der bevæger sig rundt på fliserne – og desuden kan fliserne med tiden blive ødelagt, hvilket også betyder, at de skal lægges om efter kort tid.


Du kan naturligvis selv kaste dig over hele rensningen af dine udendørs fliser, men det kræver også, at du har det helt rette udstyr, og du sætter dig ind i hvilke midler, du benytter til rengøringen af fliserne. Hos Formarens benytter vi altid kun miljøvenlige produkter, når vi tilbyder vores services, da vi går op i vores miljø. Og ved at lade os tage kampen med skidt og snavs fra dine udendørs fliser, slipper du ikke kun for det hårde slid, men du slipper også for at skulle inverstere i dyre redskaber til fliserensen.

Miljøvenlig fliserens

Hos Formarens renser vi altid fliser med mindst 80 grader varmt vand og lavt tryk. På denne måde skåner vi den overflade stenene har i forvejen. Når arbejdet med højtryk er gjort, og dine udendørs fliser er rene samt belægning er tør, har du muligheden for at tilkøbe imprægnering, som er med til at danne en ny og beskyttende overflade.

Fliserens med varmt vand

Hos Formarens er du altid sikker på, at vi forstår os på fliserne. Vi benytter mindst 80 grader varmt vand ved lavt tryk, så flisernes overflade skånes.

Fugesand

Hos Formarens tilbyder vi som afslutning på endt fliserens også at stryge fugesand i dine flisefuger. Vi bruger en fugesand med en høj PH værdi som er med til at holde ukrudt som vokser op imellem flisernes fuger.

 

Imprægnering

Hos Formarens tilbyder vi også imprægnering af dine ny rensede fliser. Dette giver fliserne en ny stærkt overflade som er afvisende overfor vand, skidt og andet som kan give dine fliser misfarvninger og nye algeopbygninger.

 

Hvad siger vores kunder om vores service?

 • positive review  Super service! Fin pris 👍

  Jonathan Bräuner Delfs
  15/12/2020

  positive review  Altid super flot arbejde 😁 Kæmpe anbefaling herfra 😁😁

  Pia Lautrup Friis
  26/09/2020

  positive review  Flot arbejde🤩 God service👍 ihærdige drenge💪

  Heidi Bengtson Christensen
  17/08/2020

  positive review  Fine vinduer efter deres besøg - har lavet en fast aftale med dem til en god pris - kan bestemt anbefales

  Gitte Brask Bay
  01/05/2020
 • positive review  God kundeservice og godt arbejde 👍 kan klart anbefales

  Anne Gaia Kjær
  26/04/2020

  positive review  «Vores hus har mange store vinduer, og tiden er nogen gange en udfordring. Med formarens ved jeg at jeg får den bedste service, og de reneste vinduer. Hver gang!» Michael Justad

  Michael Justad
  25/04/2020

  positive review  super arbejdsomme drenge - dygtige og bestemt anbefalet herfra 🙏🏽

  Heidi Elise Knudsen
  20/04/2020

  positive review  fantastisk service! fremragende resultat! hvad mere kan man ønske sig!

  Lasse Bjørnholdt
  16/02/2020
 • positive review  Hurtig og fin service fra Formarens til en god pris 👌 tak for jer!

  Sandie Andersen
  10/02/2020

  positive review  god service og et flot stykke arbejde kan varmt anbefales 5 stjerner herfra

  Marc Schiødte Pedersen
  07/02/2020

Miljøvenlige og professionelle

Hos Formarens har det lagt i vores DNA siden opstarten af vores virksomhed, at vi ville tænke miljøet med ind i vores arbejde. Uanset hvilken af vores services vi tilbyder, er du sikret, at vores produkter er sunde for miljøet. Det gælder også vores fliserens, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Vi forhandler med en Dansk leverandør, og vi har også øje for kvaliteten i produktet.

Vi er klar over, hvor stor en proces og tidskrævende opgave der ligger i at skulle rengøre dine udendørs fliser for skidt. Og selvom det ikke skulle være nok, så er der også stor risiko for, at man bliver meget beskidt undervejs i processen. Du kan dog med go ro og orden læne dig tilbage indenfor og slappe af, imens vi sørger for at dine udendørs fliser bliver fri for alger.

Vi starter altid med at rense fliserne med et lavt tryk på vandet, så de ikke bliver beskadiget undervejs i rengøringen. Desuden benytter vi mindst 80 grader varmt vand til rengøringen, så vi sikrer os, at vi kommer bakterier og skidt til livs, så det ikke får samme mulighed for at vækste igen. Til sidst i selve processen sørger vi for imprægnering af dine udendørs fliser, så de får en stærk overflade, hvor de er mere modstandsdygtige for skidt og snavs i fremtiden.

Indhent gratis tilbud

Ønsker du også at kunne se din smukke have i sammenspil med smukke udendørs fliser, tilbyder vi hos Formarens dig muligheden for at få skinnende rene fliser, som holder i ekstra mange år.

Alt du skal gøre er blot enten kontakte os via vores kontaktformular, mail eller telefonnummer, så aftaler vi herfra et møde, hvor vi kommer ud til dig. Vi danner os et overblik over omfanget, og dertil giver vi dig en pris på stedet. Dette er alt sammen helt gratis, og du har herfra helt fri mulighed til selv beslutte, om du ønsker at vi skal hjælpe dig.

Ønsker du at høre mere, kan du altid kontakte os på kontakt@formarens.dk eller 9191 8300. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at få renset dine fliser.