Vinduespudser Højbjerg

+45 9191 8300

Kontakt

Vi er lokale

Vi kommer fra Odder, og køre hovedsageligt i østjylland.

Vi er arbejdsomme

Vi er arbejdsomme, og vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds.

Privat og erhverv

Vi løser opgaver både til private og til erhverv.

Vinduespudser Højbjerg

Er du på udkig efter en vinduespudser Højbjerg? Hos Formarens yder vi vinduesvask til private og erhverv. Vi går op i vores kunders ønsker og kan løse enhver opgave. Til alt vores udvendige arbejde anvender vi rent vand i form af demineraliseret vand, som garanterer en effektiv og miljøvenlig behandling af vinduer.
Som vinduespudser i Højbjerg tilbyder vi skræddersyet abonnementsordninger på hver 4., 8. og 12. uge. Herved kan vi yde en professionel håndtering og service af dine udearealer, så de fremstår skinnende og indbydende.

Ved anvendelse af et rentvandsanlæg kan vi vaske karme ned for skidt, snavs og spindelvæv. En karmvask kan tilkøbes dit abonnement for et mindre beløb. På den måde kan vi få facader til at skinne. De første par gange vi besøger vores kunde, kan der være en chance for pletter/løbere efter vores vask, da der ved nogen tilfælde skal en ekstra indsats til for at komme helt til bunds med skidtet. Vi gør at hvad vi kan for at komme helt i bund allerede efter første møde.


Vi kan tilbyde effektiv vask af vinduer op til 3/4 sal i højden, og hos Formarens er ingen opgave for stor. Vi har stor erfaring med vinduespudsning for private og erhverv.
Ønsker du en faglig vinduespudser i Højbjerg, er vi klar til at yde en professionel service på vinduer af enhver type. Vi er fra Odder, og kører hovedsageligt i Østjylland.

Vinduesvask

Hos Formarens vasker vi dine vinduer med rent vand. De første par gange vi besøger dig kan der være en chance for pletter/løbere indtil vi er kommet i bund med skidtet. Dog gør vi alt vi kan for at komme i bund første gang!

Abonnementsaftale

Fordele ved et abonnement:

 

Fast lav pris pr udført service

SMS 3 dage før fast aftale

Rabat på algebehandling 

Rabat på fliserens

 

Karmvask

Når vi benytter os af et rentvandsanlæg, giver dette os muligheden for at vaske dine karme ned for skidt, spindelvæv mm. Dette gør vi for en mindre merpris og 95% af vores nuværende abonnementskunder har takket ja tak til karvask!

topmoderne og miljøvenlige værktøjer

Vinduespudser Højbjerg og omegn

Formarens vinduespudser i Højbjerg og omegn tager sig af dine vinduer, så de skinner om kap med solen, uden der afsløres grimme streger eller smuds.

Vi tilbyder faste vinduespudser-aftaler eller vinduespudsning efter behov. Vi pudser dine vinduer i Højbjerg og rengør også karme som ekstrakøb.

 

Vinduespudser Højbjerg med demineraliseret vand

Som vinduespudser i Højbjerg er vi vant til at levere et flot resultat hver gang. Vi sørger for vinduesfacader for både private og erhverv. Fælles for alle vores opgaver, store som små, er at vi anvender demineraliseret vand, som er 100% rent og dermed ikke efterlader andet end det blankeste vinduesglas.

Vinduespudser Højbjerg til private

Vi pudser vinduer hos private hjem op til 3.-4. etage, hvor det kan være svært for den enkelte person ellers at komme til. Vi pudser dine vinduer efter behov eller med faste mellemrum. Med en fast aftale behøver du ikke være hjemme, mens vores vinduespudser i Højbjerg vasker dine vinduer.

 

Vinduespudser Højbjerg til erhverv og virksomheder

Vi pudser vinduer hos virksomheder og erhverv i Højbjerg med en fast aftale, så både medarbejdere og gæster i huset føler sig taget godt imod i din virksomhed. Vi vasker vinduer op til 3.-4. etage og tager os af selv de største og de mest avancerede vinduespartier i din virksomhed.

Effektiv vinduespudsning 2
Effektiv vinduespudsning 3

Professionel vinduespudser Højbjerg

Vi er din professionelle vinduespudser i Højbjerg, som er stolte af vores resultat hver gang.

Vi optimerer løbende vores udstyr og har mange års erfaring, så resultatet altid taler for sig selv.

 

Miljøvenlig vinduespudser Højbjerg

Grundet vinduespudsning med demineraliseret vand kan vi stolt brøste os af at levere miljøvenlig vinduespudsning. 

Vi anvender demineraliseret vand, uden skrappe vaskemidler i, så vandet ikke siver ned og forurener grundvandet. Derudover er vores erfaring at vinduespudsningen får det bedste resultat, når der anvendes demineraliseret vand.

 

Hvad siger vores kunder om os?

Vinduesvask

“super arbejdsomme drenge – dygtige og bestemt anbefalet herfra.”

Heidi – Facebook

Vinduesvask

“Fine vinduer efter deres besøg – har lavet en fast aftale med dem til en god pris – kan bestemt anbefales “

Gitte – Facebook

Vinduesvask

“God kundeservice og godt arbejde 👍 kan klart anbefales”

Anne – Facebook

Hvem er vi?

Bag virksomheden Formarens gemmer sig to unge mænd, Jon og Kasper. Vi har siden Januar 2020 oprettet og drevet virksomheden og siden vi startede har vi oplevet en stor vækst. Vi får mange nye kunder, og flere og flere af vores kunder, køber en abonnementsordning hos os.

Vi investerer løbende i vores maskiner, som sikre at vi skåner miljøet. Til algerens og andre rengøringsmidler, benytter vi kun miljøgodkendte produkter.

Du kan derfor med god samvittighed, benytte vores services. Du kan læse mere om os under Om os