Vinduespudser Malling

+45 9191 8300

Kontakt

Vi er lokale

Vi kommer fra Odder, og køre hovedsageligt i østjylland.

Vi er arbejdsomme

Vi er arbejdsomme, og vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds.

Privat og erhverv

Vi løser opgaver både til private og til erhverv.

Vinduespudser Malling

Formarens er din lokale vinduespudser Malling.

Står du og mangler en faglig og kompetent vinduespudser til din bolig eller virksomhed, så kan vi tilbyde rengøring af vinduer. Oplev resultater allerede fra dag 1.


Vi har stor erfaring med vinduesvask for private og erhverv, og hos Formarens er der plads til opgaver af enhver størrelse. Vi går altid til opgaven med målet om tilfredse kunder.

 

Vi tilbyder abonnementsløsninger på 4, 8 og 12 ugers basis. Så uanset behovet for vinduespudsning kan vi yde en professionel og fremtidssikret service.

I vores vinduesvask anvender vi udelukkende rent vand fra et rentvandsanlæg, og fører løbende kontrol med vores maskiner for at kunne yde de optimale resultater for kunden uden at gå på kompromis med miljøet.


Har du brug for en lokal vinduespudser Malling, så er vi klar med en holdbar og fremtidssikret ordning der passer dig. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde netop dig.

Vinduesvask

Hos Formarens vasker vi dine vinduer med rent vand. De første par gange vi besøger dig kan der være en chance for pletter/løbere indtil vi er kommet i bund med skidtet. Dog gør vi alt vi kan for at komme i bund første gang!

Abonnementsaftale

Fordele ved et abonnement:

 

Fast lav pris pr udført service

SMS 3 dage før fast aftale

Rabat på algebehandling 

Rabat på fliserens

 

Karmvask

Når vi benytter os af et rentvandsanlæg, giver dette os muligheden for at vaske dine karme ned for skidt, spindelvæv mm. Dette gør vi for en mindre merpris og 95% af vores nuværende abonnementskunder har takket ja tak til karvask!

topmoderne og miljøvenlige værktøjer

Vinduespudser Malling og omegn

Som din vinduespudser i Malling rykker vi ud til dig, der har bopæl eller driver erhverv i Malling, og pudser dine vinduer. Vi pudser vinduer både for private og for virksomheder. vi tilbyder fast vinduespudser aftale i Malling eller kommer forbi efter behov.

Vinduespudser Malling med demineraliseret vand

Vi anvender rent, demineraliseret vand til at pudse vinduer med. Det er din garanti for at få helt klare og rene vinduer, samtidig med vi også tilbyder merkøb af rens af karme, så din facade fremstår ren og blank. Demineraliseret vand indeholder ikke kalk og mineraler, som ellers kan efterlade striber og pletter.

Professionel vinduespudser Malling

Vi har mange års erfaring med vinduespudsning af facader til private og erhverv, og vi har derfor prøvet store som små facader, samt facader med mere avancerede vinduespartier. Vi efterlader hver gang uanset opgavens størrelse et professionelt resultat, som både vi og du kan være stolte af.

Vinduespudser Malling til private

Vinduespudser i Malling til private rykker ud til dig, der har bopæl i Malling, og som enten ikke har tid eller lyst til selv at vaske vinduer. Det kan også være du ønsker et professionelt resultat hver gang. Vi pudser vinduer op til 3.-4. etage, og fleretagers boliger er derfor intet problem.

 

Vinduespudser Malling til erhverv og virksomheder

Vi tilbyder også vinduespudsning af vinduer på virksomhedsfacader og erhverv, som kan have mange eller store vinduespartier. Vi sørger for at din virksomheds facade fremstår ren og nydelig. Opret en aftale med os, som din faste vinduespudser i Malling, og du behøver ikke længere tænke over beskidte eller snavsede vinduespartier.

Effektiv vinduespudsning 2
Effektiv vinduespudsning 3

Professionel vinduespudser Malling

Vi har mange års erfaring med vinduespudsning af facader til private og erhverv, og vi har derfor prøvet store som små facader, samt facader med mere avancerede vinduespartier. Vi efterlader hver gang uanset opgavens størrelse et professionelt resultat, som både vi og du kan være stolte af.

Miljøvenlig vinduespudser Malling

Vi anvender ikke kradse rengøringsmidler, da vi har omtanke for miljøet og for at opnå det bedste resultat. Vores erfaring viser os, at vi opnår det allerbedste resultat med demineraliseret, helt rent vand. Vores udstyr er altid det nyeste og det bedste på markedet, så vi uden problemer kan pudse din vinduer på en miljørigtig måde.

Hold facaden ren med vinduespudser Malling

Da vi anvender demineraliseret vand og sætter en ære i at levere et professionelt resultat hver gang, har vi tilfredse kunder, som vender tilbage til os gang på gang. Hos os kan du oprette en fast aftale, så vi med faste mellemrum vasker dine vinduer.

 

Hvad siger vores kunder om os?

Vinduesvask

“super arbejdsomme drenge – dygtige og bestemt anbefalet herfra.”

Heidi – Facebook

Vinduesvask

“Fine vinduer efter deres besøg – har lavet en fast aftale med dem til en god pris – kan bestemt anbefales “

Gitte – Facebook

Vinduesvask

“God kundeservice og godt arbejde 👍 kan klart anbefales”

Anne – Facebook

Hvem er vi?

Bag virksomheden Formarens gemmer sig to unge mænd, Jon og Kasper. Vi har siden Januar 2020 oprettet og drevet virksomheden og siden vi startede har vi oplevet en stor vækst. Vi får mange nye kunder, og flere og flere af vores kunder, køber en abonnementsordning hos os.

Vi investerer løbende i vores maskiner, som sikre at vi skåner miljøet. Til algerens og andre rengøringsmidler, benytter vi kun miljøgodkendte produkter.

Du kan derfor med god samvittighed, benytte vores services. Du kan læse mere om os under Om os