Vinduespudser Skanderborg

+45 9191 8300

Kontakt

Vi er lokale

Vi kommer fra Odder, og køre hovedsageligt i østjylland.

Vi er arbejdsomme

Vi er arbejdsomme, og vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds.

Privat og erhverv

Vi løser opgaver både til private og til erhverv.

Vinduespudser Skanderborg

Søger du en vinduespudser Skanderborg? Hos Formarens yder vi professionel vinduespudsning til private og erhverv. Vi er vant til at håndtere vinduespudsning af enhver størrelse. Vi trækker på vores høje faglighed og erfaring, når vi skal rengøre vinduerne i boligen eller på virksomhedens facade.
I vores arbejde anvender vi altid rent demineraliseret vand, som efterlader vinduerne rene og skinnende efter vores besøg. Hos Formarens går vi op i kundens behov, og kan tilbyde fleksible abonnementsordninger på hver 4., 8. og 12. uge. På den måde tilbyder vi en fremtidssikret løsning, der giver pæne resultater allerede fra dag 1.

Som en del af vores abonnementsløsning tilbyder vi karmvask som et tilkøb for et mindre beløb. Ved en karmvask vasker vi dine karme fri for skidt, snavs og spindelvæv, så de fremstår pæne og rene. 95% af vores nuværende abonnementskunder har takket ja til karmvask.
Lyder vinduespudsningen som noget for dig? Så tøv ikke med at give os et kald for en uforpligtende samtale. Vi er din lokale vinduespudser Skanderborg.

 

Vinduesvask

Hos Formarens vasker vi dine vinduer med rent vand. De første par gange vi besøger dig kan der være en chance for pletter/løbere indtil vi er kommet i bund med skidtet. Dog gør vi alt vi kan for at komme i bund første gang!

Abonnementsaftale

Fordele ved et abonnement:

 

Fast lav pris pr udført service

SMS 3 dage før fast aftale

Rabat på algebehandling 

Rabat på fliserens

 

Karmvask

Når vi benytter os af et rentvandsanlæg, giver dette os muligheden for at vaske dine karme ned for skidt, spindelvæv mm. Dette gør vi for en mindre merpris og 95% af vores nuværende abonnementskunder har takket ja tak til karvask!

topmoderne og miljøvenlige værktøjer

Vinduespudser Skanderborg og omegn

Vi pudser vinduer i Skanderborg og omegn med miljøvenlige rengøringsmidler. Vi er din vinduespudser med flere års erfaring, og med stolthed i vores fag. Vi rykker ud til dig, der bor i Skanderborg og omegn.  

Vinduespudser Skanderborg med demineraliseret vand

Vi anvender demineraliseret vand til at pudse dine vinduer. Det betyder, at vi ikke efterlader streger, pletter eller dråber, som indeholder kalk, når vi har pudset dine vinduer, og at dine vinduer kommer til at være så rene og flotte, som de overhovedet kan blive. Demineraliseret vand er særdeles godt at anvende til vinduespudsning i Danmark, hvor vandet er meget kalkholdigt. Kontakt din vinduespudser i Skanderborg og hør mere.

Vinduespudser Skanderborg til private

Vi kommer hjem til dig, der har behov for en vinduespudser til dit hjem i Skanderborg og omegn, og klarer både etplans- og flerplans boliger. Det kan være du har en travl hverdag og har svært ved at nå vinduespudsningen derhjemme, og gerne vil have en professionel vinduespudser i Skanderborg til at klare arbejdet for dig. Vi pudser dine vinduer efter behov eller med en fast aftale, så dine vinduer altid fremstår rene og skinnende rene.

Vinduespudser Skanderborg til erhverv og virksomheder

Vi pudser også vinduer til erhverv og virksomheder, som ofte har store vinduespartier, der kan være svære at komme til. Vi har mange års erfaring, og er derfor din rutinerede vinduespudser i Skanderborg, som klarer alle typer vinduespartier. Kontakt os hvis du driver virksomhed i Skanderborg, og har brug for en vinduespudser.

 

Effektiv vinduespudsning 2
Effektiv vinduespudsning 3

Professionel vinduespudser Skanderborg

Er du på udkig efter en professionel vinduespudser i Skanderborg, hvad enten det drejer sig om vinduespudsning til erhverv eller vinduespudsning til privat, så klarer vi opgaven.

Hold facaden ren med vinduespudser Skanderborg

Rene facader er vigtigt for mange – både i henseende til privaten og erhverv. At ens hus eller hjem ser rent ud både indefra og udefra er vigtigt for mange, men det kan for nogle være svært at finde tiden til det. Resultatet når man selv vasker vinduer er også af svingende kvalitet, da privatpersoner ikke har adgang til lige så effektivt rengøringsmiddel samt demineraliseret vand som din vinduespudser i Skanderborg har. vi anvender netop professionelt vaskemiddel til vinduer samt demineraliseret vand, så du kan nyde udsigten indefra.  

Ren facade med vinduespudser Skanderborg

Din virksomheds rene facade har meget at sige for din virksomheds ry og image. Ser bygningen beskidt eller slidt ud får dine potentielle kunder måske ikke det bedste indtryk af din virksomhed. Det kan dog være svært for erhvervsdrivende selv at vaske de store vinduespartier, hvorfor en professionel må træde til. Vi er din vinduespudser til erhverv i Skanderborg, og tager hånd om jeres facade.

Miljøvenlig vinduespudser Skanderborg

Vi anvender miljørigtige midler, da vi går op i miljøet. Vi anvender kun godkendte vaskemidler, som er specielt fremstillet til at pudse vinduer med.

Effektiv vinduespudsning

Hvad siger vores kunder om os?

Vinduesvask

“super arbejdsomme drenge – dygtige og bestemt anbefalet herfra.”

Heidi – Facebook

Vinduesvask

“Fine vinduer efter deres besøg – har lavet en fast aftale med dem til en god pris – kan bestemt anbefales “

Gitte – Facebook

Vinduesvask

“God kundeservice og godt arbejde 👍 kan klart anbefales”

Anne – Facebook

Hvem er vi?

Bag virksomheden Formarens gemmer sig to unge mænd, Jon og Kasper. Vi har siden Januar 2020 oprettet og drevet virksomheden og siden vi startede har vi oplevet en stor vækst. Vi får mange nye kunder, og flere og flere af vores kunder, køber en abonnementsordning hos os.

Vi investerer løbende i vores maskiner, som sikre at vi skåner miljøet. Til algerens og andre rengøringsmidler, benytter vi kun miljøgodkendte produkter.

Du kan derfor med god samvittighed, benytte vores services. Du kan læse mere om os under Om os