Vinduespudser Odder

+45 9191 8300

Kontakt

Vi er lokale

Vi kommer fra Odder, og køre hovedsageligt i østjylland.

Vi er arbejdsomme

Vi er arbejdsomme, og vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds.

Privat og erhverv

Vi løser opgaver både til private og til erhverv.

Vinduespudser Odder

Vi er din faglige vinduespudser Odder, og kan løse opgaver både for private og erhverv. Uanset omfanget af den enkelte opgave, er vi klar til at håndtere vinduespudsningen.
Til vores vinduesvask vasker vi altid med rent vand, der sikrer en miljøvenlig rengøring af vinduer. Vi anvender et rentvandsanlæg, når vi vasker vinduer ude hos kunden, på den måde kan vi også vaske karme og andre overflader ned for skidt, snavs og spindelvæv mm.

Til vores vinduesvask vasker vi altid med rent vand, der sikrer en miljøvenlig rengøring af vinduer. Vi anvender et rentvandsanlæg, når vi vasker vinduer ude hos kunden, på den måde kan vi også vaske karme og andre overflader ned for skidt, snavs og spindelvæv mm.


Karmvasken er et merkøb, som man kan forbinde til sin abonnementsløsning for et mindre beløb. Vi sørger løbende for at vores maskiner er af den bedste kvalitet for at sikre den optimale ydelse samtidig med et højt fokus på miljøet.

 

Hos Formarens bruger vi demineraliseret vand, hvor vi kan rengøre helt op til 3/4 sal. Vi higer altid efter at yde et professionelt stykke arbejde, og går altid positivt til værks når vi skal håndtere diverse opgaver. Vi tilbyder tilpasset vinduesvask til private og erhverv. Ingen opgave er for stor til os, og du kan med ro i sindet gøre brug af vores service. Vi lytter til dit behov og kan bidrage med en faglig og fremtidssikret løsning for et pænt udtryk på facader og yderområder.

 

Har du brug for en kompetent vinduespudser i Odder og omegn, står vi klar til at yde en professionel service på vinduer af enhver type.

Vi er fra Odder, og kører hovedsageligt i Østjylland.

 

Vinduesvask

Hos Formarens vasker vi dine vinduer med rent vand. De første par gange vi besøger dig kan der være en chance for pletter/løbere indtil vi er kommet i bund med skidtet. Dog gør vi alt vi kan for at komme i bund første gang!

Abonnementsaftale

Fordele ved et abonnement:

 

Fast lav pris pr udført service

SMS 3 dage før fast aftale

Rabat på algebehandling 

Rabat på fliserens

 

Karmvask

Når vi benytter os af et rentvandsanlæg, giver dette os muligheden for at vaske dine karme ned for skidt, spindelvæv mm. Dette gør vi for en mindre merpris og 95% af vores nuværende abonnementskunder har takket ja tak til karvask!

topmoderne og miljøvenlige værktøjer

Vinduespudser Odder og omegn

Har du behov for en vinduespudser i Odder, så kontakt os – vi er din vinduespudser i Odder til både private og erhverv!

 

Vinduespudser Odder med demineraliseret vand

Den største frygt, når man giver sig i kast med at vaske vinduer, er at det hele er spild. At striberne viser sig lige så snart solen titter frem og afslører de indtørrende striber eller dråber af kalkholdigt vand.

Vi anvender demineraliseret vand til at pudse dine vinduer, så dine vinduer kommer til at skinne som var de nye. Demineraliseret vand er særdeles godt at anvende til vinduespudsning i Danmark, hvor vandet mange steder er meget kalkholdigt.

Vinduespudser i Odder til private

Med arbejde, børn og daglige gøremål ved vi at det kan være svært at nå det hele. Det kan også være du har vinduer i dit hjem, som er besværlige at nå, og som derfor fremstår beskidte med tiden. Uanset hvad årsagen er, så er vi din vinduespudser i Odder, som pudser vinduer i både etplans- og fleretagers hjem.

Vinduespudser i Odder til erhverv og virksomheder

Mangler du en vinduespudser i Odder til at pudse virksomhedens vinduer? Så klarer vi opgaven for jer! Vi har mange års erfaring med at pudse vinduer for erhverv og virksomheder, og klarer selv de mest udfordrende vinduespartier, mens du trygt kan arbejde videre.

Professionel vinduespudser i Odder

Formarens tilbyder professionel vinduespudsning af dine vinduer hvad enten det er privat bolig eller erhvervsbygninger. Vi efterlader ingen striber, da vi anvender demineraliseret vand, samt har mange års erfaring med at pudse vinduer. Vi efterlader kun et professionelt resultat, som du vil have stor glæde af.

Effektiv vinduespudsning 2
Effektiv vinduespudsning 3

Hold facaden ren med vinduespudser i Odder

For mange boligejere og virksomhedsdrivende er en ren facade meget vigtig. Vi tilbyder som en tilkøbsløsning at rengøre karme rundt om vinduer, i forbindelse med vinduespudsningen, så I får et komplet udtryk på facaden. Rene vinduer og rene karme ser mere indbydende ud, og vi kommer gerne forbi med faste mellemrum.

Ren facade med vinduespudser i Odder

Rene linjer er for mange virksomheder og privathjem vigtigt. Med en abonnementsaftale med din vinduespudser i Odder kan du sikre at vinduespartiet ser rent og indbydende ud. Kontakt os for at lave en specialaftale med din vinduespudser i Odder, som passer til dine behov.

Miljøvenlig vinduespudser Odder

Vores vinduespudsning er meget miljøvenlig, da vi anvender demineraliseret vand, og dermed ikke anvende skrappe rengøringsmidler, som siver ned i grundvandet. Derfor kan du vælge os som din vinduespudser i Odder, hvis du har omtanke for miljøet.

Hvad siger vores kunder om os?

Vinduesvask

“super arbejdsomme drenge – dygtige og bestemt anbefalet herfra.”

Heidi – Facebook

Vinduesvask

“Fine vinduer efter deres besøg – har lavet en fast aftale med dem til en god pris – kan bestemt anbefales “

Gitte – Facebook

Vinduesvask

“God kundeservice og godt arbejde 👍 kan klart anbefales”

Anne – Facebook

Hvem er vi?

Bag virksomheden Formarens gemmer sig to unge mænd, Jon og Kasper. Vi har siden Januar 2020 oprettet og drevet virksomheden og siden vi startede har vi oplevet en stor vækst. Vi får mange nye kunder, og flere og flere af vores kunder, køber en abonnementsordning hos os.

Vi investerer løbende i vores maskiner, som sikre at vi skåner miljøet. Til algerens og andre rengøringsmidler, benytter vi kun miljøgodkendte produkter.

Du kan derfor med god samvittighed, benytte vores services. Du kan læse mere om os under Om os